Tid över till intressen

Man minns tiden när man var ung så bra. Tiden man hade la man på vänner och intressen. 15 år av fotboll, och nu finns det ingen tid till det längre. På något sätt måste fotbollen komma in i livet.

Vardagen går på i ett, tiden räcker precis till för dygnets alla måsten. Innan prioriterade man sig själv. Men sen de små, små människorna kom är det dem som måste prioriteras mest. Intressen som man en gång hade är knappt existerande nu. Det finns helt enkelt ingen tid att klämma in en hobby i den redan stressiga vardagen. Att ha barnen borta mer är inget alternativ, varenda minut som går vill man spendera med dem. Städningen i hemmet hade visst varit skönt att få slippa lite av, om sanningen ska fram tar den upp väldigt mycket tid. Med tanke på hur berget med disk ser ut kan man tro att det enda vi gör är att äta.

En lättare framtid

Framtiden ser mycket bättre ut nu, nu när vi äntligen får hjälp i hemmet. Exiso Hemstäd kommer och städar där en gång i veckan. Det passar alldeles utmärkt. Städningen sker helt efter de önskemål vi har sagt. Städfirman anpassar sig efter oss och tar det när vi kan vara iväg från hemmet. Det är enklast, då slipper man vara i vägen för varandra. Fotbollsintresset har blossat upp igen, och viktigast av allt. Nu finns det tid över för att göra det. Det är som de säger – bättre sent än aldrig.