Om

Vi ska skapa en sida om städning och vi ska skriva om allt som rör denna nödvändiga detalj i vardagen. Vi ska dels ge tips om hur du kan städa mer effektivt, dels ska vi även visa hur du på bästa sätt tar dig an olika områden i bostaden. Vi ska även ge gamla husmorstips och visa vilka av dessa som håller än idag.

Har du funderat på hemstädning och rut-avdraget? Även detta kommer vi att skriva mer om. Att ta professionell hjälp med städning är inte att vifta med en vit flagg inför livet. Tvärtom. I många fall är det den hjälpen som öppnar för att man ska kunna leva det liv man vill. Det är ingen slump att den största användargruppen av Rut-avdraget i allmänhet och för hemstädning i synnerhet handlar om vanliga småbarnsfamiljer. Det säger en hel del om vilken nytta professionell hjälp kan göra för ett livspussel som annars skulle vara svårt att få ihop.

Gällande hemstädning och annan professionell städning så finns det emellertid även nackdelar. Alla städföretag håller långt ifrån samma klass och i vissa fall kan man även se att det finns stora risker inblandade. Stölder, nycklar på villovägar, värdefulla föremål som går sönder, städare som inte dyker upp och så vidare. Vi ska titta närmare på branschen och ge råd om hur du ska agera för att hitta rätt partner för din städning. Något som även gäller för dig som företagare som exempelvis ska välja en städfirma för städning av ditt kontor.

Oavsett om du själv ska städa eller om du ska välja professionell hjälp med städningen så kommer den här sidan att ge dig den information du behöver. Välkommen!