Flyttstädning med garanti

En flyttstädning är krävande och det gäller att man vet vad som krävs. Är man det minsta osäker är det bättre att anlita en städfirma. Tack vare rut-avdraget är det heller inte särskilt dyrt.

Som nyinflyttad i en bostad ska man inte behöva städa efter den som tidigare bodde där, utan man ska direkt kunna packa upp sina saker och komma till rätta. Det går inte heller att smitta från flyttstädningen eftersom den oftast står inskriven i det kontrakt eller avtal som man har skrivit på. Vet man inte hur en flyttstädning ska utföras eller inte har tid är det bättre att ta hjälp av en städfirma. Många städfirmor erbjuder också städgaranti på sin flyttstädning. Det innebär att de vid en eventuell anmärkning på städningen åtgärdar och rättar till problemet utan extra kostnad.

Vad kostar en flyttstädning?

Tack vare rut-avdraget som gjort att allt fler tar hjälp med flyttstädningen har också antalet städfirmor ökat, speciellt i lite större städer som Stockholm, Uppsala och Göteborg. Pris på flyttstädning kan därför variera en hel del mellan olika städfirmor. Genom att ta in offerter från några olika städfirmor kan man enkelt jämföra priser och villkor. Då en flytt är så pass stressig är det skönt om städfirman är smidig och uppfyller det som de lovar. Att därför även be om referenser och att kolla upp dessa kan vara till hjälp i jakten på bästa städfirman. Kanske har även vänner eller familj nyligen använt sig av en städfirma som de kan rekommendera.