Rent och fint med kontorsstäd i Stockholm

Att ha rent och fint omkring sig minskar inte bara stressen, det höjer även trivseln. För dig och dina medarbetares skull anlitar ni kontorsstäd i Stockholm.

Saras dagar ser alltid likadana ut – upp på morgonen, göra sig iordning och sen dra vidare till jobb. Som en morgontrött människa är det inte alltid så kul med högljudda människor omkring sig. Av den anledningen hade hon skaffat sig ett kontor, och det var inte alls lika många människor där som på förra arbetsplatsen.

Men med ett eget kontor kom istället andra ansvarsbitar, som att hålla koll på städningen. Hon märkte snabbt av när det blev för mycket oordning. Stressen höjdes, det var svårare att fokusera på arbetet och det var inte alls lika roligt att gå till kontoret. Tiden fanns inte att på arbetstid själv ta itu med städningen, så hon fick helt enkelt anlita en städfirma.

Är det kostsamt med kontorsstäd?

Det var inte bara för Sara att anlita första bästa städfirma som kunde städa kontor i Stockholm, hon behövde hitta ett bra företag som höll en hög standard. Även priset spelade in, och som tur var gick det att få en kostnadsfri offert redan innan. Det gjorde det enklare för Sara att ta beslutet.

Med en bra kommunikation fungerade det klockrent; städfirman gjorde allt som förväntades. Med hjälp av en checklista såg de till att ingenting missades. Sara valde att låta dem städa en gång i veckan, för att hålla kontoret rent och trivsamt för alla.

Publicerat den
Kategoriserat som Städ